Kemerburgaz Halis Kutmangil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : .
WEB https://haliskutmangilmtal.meb.k12.tr
Adres : Mimarsinan Mh. 3.Yasemin Sk. No.3 P.K. 34075 Kemerburgaz / Eyüpsultan / İstanbul
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin Amaçları Doğrultusunda öğrencilerimizi; bilgi ve teknoloji çağının imkânlarından yararlandırmak, bir üst kuruma yönlendirmek, kendisine ve topluma yararlı bir birey olarak yetiştirmektir.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin Temel İlkeleri Doğrultusunda Öğrencilerimize Bilgiyi Edinme Yollarını, Tüm Teknolojik İmkânlardan Nasıl Yararlanacaklarını Ve Nasıl Kullanacaklarını Göstermek, *Demokratik Bir Yönetim Anlayışıyla Hareket Ederek Öğrencilerin Yönetime Katılımını Sağlamak, *Kendilerine Değer Verildiğini Hissettirmek, *Paylaşmayı, Uzlaşmayı, Bilgi Edinmeyi, Sevgiyi, Saygıyı, Hoşgörüyü Ve Karşılıklı Etkileşmeyi Öğretmek.
BAŞARILAR : TOBB-İGGK Girişimciler Liselerde 2020 İstanbul Birinciliği, Genç Erkek Futbol Türkiye Şampiyonası´nda Türkiye 3.lüğü, Atletizm de Marmara bölge 2.liği

Saatler : 08:20 / 16:15
Servis : Var
Ulaşım : 48 Mecidiyeköy-Göktürk, 48A Kazlıçeşme-Göktürk,48L 4.Levent Metro-Göktürk, 48D HacıOsman Metro-Göktürk, Gayrettepe - İstanbul Havalimanı Metro
Yerleşim Yeri : Okulumuz Eyüpsultan İlçesine bağlı KEMERBURGAZ bölgesindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 19 km
Kontenjan Bilgileri : 2023-2024 Eğitim Yılı için; Muhasebe-Finansman Alanı (Sınavlı): 30 Tarım Alanı (Sınavlı): 30 Sınavsız: 200
Sportif Etkinlikler : Futbol, Futsal, Voleybol, Basketbol, Masa Tenisi, Atletizm
Bilimsel Etkinlikler : Tubitak Bilim Fuarı